Excellence
  • The non-stop 24 hour system, invites you to do business easily.
  • BONUS introduces this Website to your colleagues
  • Sure you can ...

Office
Jl. Sumber Amal 20147
Johor
Malaysia

Welcome

FREQUENLY ANSWER QUESTION
 

Einsentive

  1. ini website apa?
  2. syarikat ni menjalankan bisnes apa?
  3. klau saya join. apa yang saya dapat?
  4. jika saya join, tapi tak menaja?
  5. berapa modal keahlian?
  6. berapa kelayakan umur?
  7. Jika saya taja satu ahli, apa yang saya dapat?
  8. boleh saya buat withdrawal?
  9. bonus ektravaganza mcm mna nak dapat?
  10. bolehkah saya membuka akaun sendiri lebih dari satu?
  11. syarikat ini pembekal website, bolehkah saya tempah untuk kegunaan bisnes saya?
  12. berapa lama proses website di siapkan?

Einsentive

1. ini website apa?
ini adalah website einsentive.com ataupun di kenali sebagai insentif maya yang mana ahli² yang mendaftar sebagai vip kami layak mendapat komisen insentif dari program ini hasil usaha yang mereka usahakan.

Kembali ke atas   

2. syarikat ni menjalankan bisnes apa?
einsentive.com adalah satu program kemasyarakatan iaitu program yang membantu para ahli meneroka pasaran atas talian dan mendapat pulangan pendapatan yang lumayan.syarikat ini menjalankan bisnes pembuatan website untuk tujuan komersial. ini termasuk website peribadi, corporate, affiliates, MLM dan marketplace.

Kembali ke atas   

3. klau saya join. apa yang saya dapat?
di dalam program ini, setelah anda dah menjadi ahli vip. anda akan di beri website percuma, satu tapak pengiklanan produk di website ini dan satu personal link yang membolehkan anda mendapatkan ganjaran insentif yang lumayan apabila anda berjaya mempromosikan website ini.

Kembali ke atas   

4. jika saya join, tapi tak menaja?
setelah anda join, ini bermakna anda dah bersetuju menerima terma dan syarat program ini. anda di galakkan untuk menaja sekurang kurangnya ( 2 ) ahli.

Kembali ke atas   

5. berapa modal keahlian?
keahlian adalah *RM50* = jumlah ini ialah sebagai yuran kepada program beserta website percuma dan pembelian tapak pengiklanan online di website einsentive.com. ini sebagai bukti syarikat ini bukan menjalankan bisnes kutu game, moneygame, rolling money dan lain lain.

Kembali ke atas   

6. berapa kelayakan umur?
kelayakan di atas umur 18 tahun.

Kembali ke atas   

7. Jika saya taja satu ahli, apa yang saya dapat?
setiap tajaan anda yang berjaya menjadi ahli vip, insentif RM30 di beri untuk setiap tajaan. taja 1 dapat rm30 taja 10 dapat rm300 taja 50 dapat rm1500.00

Kembali ke atas   

8. boleh saya buat withdrawal?
anda boleh membuat withdrawal serendah rm10 pada bila bila masa. 10 pagi hingga 5 petang. isnin hingga jumaat.

Kembali ke atas   

9. bonus ektravaganza mcm mna nak dapat?
setelah anda selesai melengkapkan level 2 dan level 3, totally anda akan mendapat bonus ekstravaganza yang di tawarkan. pastikan downline anda mengikuti jejak anda bersama sama saling berusaha mencapainya. jumlah keseluruhan yg anda dapat ialah : RM 296,500.00

Kembali ke atas   

10. bolehkah saya membuka akaun sendiri lebih dari satu?
boleh, anda boleh membuka akaun lebih dari satu akaun bergantung dari kemampuan anda samada menggunakan teknik 3 susunan atau pun teknik matahari

Kembali ke atas   

11. syarikat ini pembekal website, bolehkah saya tempah untuk kegunaan bisnes saya?
boleh, anda boleh menempahnya terus dengan menghubungi admin melalui talian whatsap di 0137409455. sila berikan detail seperti nama dan jenis website yang ingin di tempah. urusniaga adalah dalam ringgit malaysia

Kembali ke atas   

12. berapa lama proses website di siapkan?
proses penyiapan mengambil masa selama seminggu siap pakai bergantung dari plan yg anda berikan

Kembali ke atas   

 

Kiriman : ezza rahimah maarof
City : keningau
Tarikh : 2018-09-06

saya kena kerja kuat kerana saya sedar bila time susah, tiada siapa yang sudi tolong saya mahu laju buatla berseorang, mahu lebih laju buatla ramai ramai..bisnes jgn nda bisnes chayokk

Kiriman : syazwan abdullah
City : kuala lumpur
Tarikh : 2018-08-27

Wahh..ramai dh yg dpt income. InshaAllah sye nyusul kmdian

Kiriman : suraya bte mohd syah
City : kota kinabalu
Tarikh : 2018-08-26

komisen menarik. cukup lumayan, ble jdi kaya ni klau banyak donline einsentive memang bagus. trima ksih einsentive

Kiriman : mohd hanafie abd kadir
City : segambut
Tarikh : 2018-09-04

sejujurnya, xlah rugi join prgrm ni. modal siput rm30 klo difikir sgt brbaloi jugkla.buat sde incme sikt sikt dripda xda langsung.hrpkn gaji x naik2

Kiriman : sherin laura vance
City : WP LABUAN
Tarikh : 2018-09-07

so far so good. very nice platform.modal bajet

TOP LEADER SPONSORS

    EINSENTIVE.COM

    Sponsori : 32 Member

    Kota : Malaysia


    ahmad firdaus darius

    Sponsori : 9 Member

    Kota : klang


    mohd hanafie abd kadir

    Sponsori : 5 Member

    Kota : segambut


    suraya bte mohd syah

    Sponsori : 5 Member

    Kota : kota kinabalu


    ezza rahimah maarof

    Sponsori : 4 Member

    Kota : keningau


    suzalino jasing

    Sponsori : 4 Member

    Kota : kudat


    syazwan abdullah

    Sponsori : 4 Member

    Kota : kuala lumpur


    Mohd Hafizran Zamri

    Sponsori : 3 Member

    Kota : johor bahru


    sherin laura vance

    Sponsori : 3 Member

    Kota : WP LABUAN


    sylvia teresa mogut

    Sponsori : 2 Member

    Kota : tambunan


BONUS PAYMENT

    milbashir md tahir (bashir)

    Sejumlah RM 20,-


    Mohd Hafizran Zamri (powerline)

    Sejumlah RM 40,-


    sylvia teresa mogut (sylvia)

    Sejumlah RM 40,-


    ezza rahimah maarof (yellowhopz)

    Sejumlah RM 10,-


    mohd hanafie abd kadir (stem6670)

    Sejumlah RM 50,-


    ahmad zain reduan (zacks)

    Sejumlah RM 20,-


    suzalino jasing (lino)

    Sejumlah RM 40,-


    sherin laura vance (sherin)

    Sejumlah RM 60,-


    ahmad firdaus darius (cikgudaus)

    Sejumlah RM 160,-


    suraya bte mohd syah (suraya)

    Sejumlah RM 24,-


    mohd hanafie abd kadir (stem6670)

    Sejumlah RM 22,-


    ezza rahimah maarof (yellowhopz)

    Sejumlah RM 60,-


    ezza rahimah maarof (yellowhopz)

    Sejumlah RM 20,-


    syazwan abdullah (syazwan22)

    Sejumlah RM 20,-


    mohd hanafie abd kadir (stem6670)

    Sejumlah RM 42,-


    mohd hanafie abd kadir (stem6670)

    Sejumlah RM 20,-


    norazman kahar (norazman)

    Sejumlah RM 20,-


    Mohd Hafizran Zamri (powerline)

    Sejumlah RM 30,-


    syazwan abdullah (syazwan22)

    Sejumlah RM 40,-


    norazman kahar (norazman)

    Sejumlah RM 20,-


    suraya bte mohd syah (suraya)

    Sejumlah RM 32,-


    suraya bte mohd syah (suraya)

    Sejumlah RM 96,-


    fauzi abdul manaf (mycash)

    Sejumlah RM 32,-


    syazwan abdullah (syazwan22)

    Sejumlah RM 32,-


    mohammad ezwan bin ahmad (bella)

    Sejumlah RM 32,-


Statistik